Rykkere og udsolgtmeldinger

Vi reagerer på rykkere så hurtigt som muligt. Hvis vi konstaterer, at en bestilt vare er udsolgt eller udgået fra leverandørerne, giver vi straks besked til kunden.

Hvis varer er i restordre fra leverandørerne, rykker vi dem automatisk jævnligt for at sikre, at bestillingerne ikke bliver glemt. Tidspunktet for opfølgning på en konkret titel varierer efter varegruppe og leverandør.

Nogle varer kan desværre være meget længe undervejs. Det kan hænge sammen med, at leverandørerne venter på et vist antal bestillinger, før et nyt oplag trykkes. I andre tilfælde er varerne bare vanskelige at skaffe hjem.

BibMedia overvåger hele tiden alle ordrer fra vores kunder og sikrer, at titlerne kommer hjem hurtigst muligt. Er det usandsynligt, at leverandøren kan levere titlen, vil vi forsøge en alternativ leverandør eller i sidste ende melde titlen udsolgt eller udgået. Vi betragter en bestilling som forældet efter 6 måneder på musik og 3 måneder for andre produkter.

Titler dukker af og til pludseligt op alligevel. I de tilfælde vil vi kontakte jer og spørge, om I stadig er interesserede i at modtage den.