PR·materialer

· Gå til PR·PORTAL - adgang til digitalt abonnement

 

BibMedia producerer PR-materialer, der giver bibliotekets brugere anbefalinger, gode råd og overblik inden for forskellige emner.

PR-materialerne er en populær service på bibliotekerne, fordi de nemt og bekvemt giver mulighed for at servicere brugerne på en inspirerende og imødekommende måde.

Paletten af PR-materialer tæller blandt andet emnelister, kataloger og plakater. Alle materialer bliver produceret i lækre designs og indbydende formater, og de kan benyttes til kreative udstillinger om aktuelle temaer eller placeres rundt om på biblioteket til inspiration for brugerne.

BibMedia leverer også løbene udstillingsmaterialer, og vi tager initiativ til spændende kampagner, som har relevans for biblioteker og skoler.

 

Udvalgt med faglig indsigt

Materialerne redigeres af vores syv eksterne redaktører. bibliotekarer, der har stor erfaring i at finde og vælge relevante emner til bibliotekernes brugere. Redaktørerne mødes én gang om året til et planlægningsseminar sammen med BibMedia. Her bliver det kommende års emner diskuteret og fastlagt.

Emnelisterne bliver desuden udgivet som pdf-filer (tilgængelige for synshandicappede), som bibliotekerne kan købe adgang til og derefter frit benytte online på biblioteket eller hjemme hos brugeren. Pdf-filerne kan også printes ud, når det sidste trykte materiale er udleveret.

 


BESTILLING PR-materialer 2023


Du kan sende os ønsker hele året, og alle forslag bliver overvejet på redaktionsmødet. Send ønskerne til Hanne Støvring på e-mail: hst@bibmedia.dk.

 

Digitalt abonnement

Bestil emnelister, kataloger eller plakater i vores netbutik under kategorien PR·materialer. PR·materialerne tilbydes under ét i vores Vælg Selv-abonnementstilbud, som bliver sendt ud hvert år i november måned.

Få mere at vide om leveringen af PR·materialer ved at kontakte Pia Maiken Henriksen på tlf. 52 13 78 80 eller e-mail: pih@bibmedia.dk.