Lydbøger

Generic placeholder image

· Selvlyd

· Ugens BKM - få overblik

 

BibMedia leverer et bredt sortiment af lydbøger både på fysiske skiver (audio-cd’er og mp3) og til download via eReolen.dk

Selvlyd: Eget lydbogsforlag

Vi er en af landets mest erfarne lydbogsproducenter og har eget lydbogsforlag med et  bredt sortiment af lydbøger. Det spænder lige fra krimier og biografier til romaner og lydbøger for børn.

BibMedias egne lydbøger bliver kun solgt til bibliotekerne og kan derfor ikke købes i detailhandlen. De tilbydes på alle formater både fysisk og til download.

 

Alle kan få lavet lydbøger hos os

Besøg vores lydstudie

Du kan forvente noget af os, og du kan forlange noget af os. Selvlyd har nemlig erfaring med produktion af lydbøger. Stor erfaring. Klik på lydprøven herunder og få en håndfuld eksempler på vore produktioner.

Produktion
Produktionen af lydbøger giver dig ingen problemer. Dit forlag sender os manuskriptet, og så sørger vi for resten: Indlæsning, produktion, pakning og distribution. Derefter er den lige til at sætte på bibliotekernes hylder landet over.

Helt enkelt
Læg øre til de eksempler som du får herunder. Og får du lyst til at vide mere om lydbøgernes verden, så tag fat i Pia Maiken Henriksen på 5213 7880 eller sende en mail til pih@selvlyd.dk.

Lydbøger fra Selvlyd kan blive din fagre nye verden!!!

God fornøjelse med lytteprøven.

LYTTEPRØVE

 

Print-on-demand

Selvlyd kan i nogle tilfælde også udbyde titler fra forlagene på audio-cd’er, selvom forlagene kun producerer lydbøgerne på mp3 og til download. Almindelige cd’er er især efterspurgt af ældre brugere, og vi kan derfor i dialog med forlagene ofte få lydfilerne og deraf levere audio-lydbøger som print-on-demand i meget små oplag.

Lydbøgerne kan leveres klargjorte, og Selvlyd tilbyder alle former for udlånsklargøring.

Få mere at vide om lydbøger ved at kontakte Pia Maiken Henriksen på tlf. 52 13 78 80 eller e-mail: pih@selvlyd.dk