Historie

1994: BibMedia grundlægges under navnet DBC Medier. Virksomheden etableres som et selvstændigt aktieselskab med Gyldendal og Kommunernes Landsforening som ejere.

2002: Aktiviteterne i Indbindingscentralen (IBC) overtages af DBC Medier. Ambitionen om at blive totalleverandør af materialer til folke- og skolebibliotekerne realiseres.

2006: DBC Medier overtager BTJ Danmark og skifter samtidig navn til Biblioteksmedier. Produktionsstederne i Svendborg og Ballerup opretholdes.

2008: Biblioteksmedier adskilles fra DBC A/S og Maj Invest Equity A/S køber virksomheden pr 1. marts 2008.

2008: Biblioteksaktiviteterne i Flexmedie overtages af Biblioteksmedier.

2008: Produktionen i Svendborg flyttes til Ballerup. Alle aktiviteter er nu samlet under et tag.

2010: Biblioteksmedier overtager Odense Biblioteks Levering A/S (OBL), som fortsætter uændret fra adressen i Odense.

2011: Biblioteksmedier overtager kundeporteføljen fra Jola-Indbinding og JO-LA Boghandel.

2012: Biblioteksmedier overtager kundeaktiviteterne fra Harders Boghandel og opstarter aktivitet med onlinesalg af bøger til private under brandet Youread.

2013: Biblioteksmedier overtager Bierman og Bierman i Grindsted, og styrker dermed kompetencerne omkring udenlandske bøger. Desuden kan Biblioteksmedier nu også tilbyde aviser og tidsskrifter.

2014: Biblioteksmedier overtager kundeporteføljen fra Casablancamusik.

2015: Biblioteksmedier køber Danmarks største bogdistributionscentral Nordisk Bog Center af Gyldendal og supplerer med overtagelsen sine aktiviteter til også at omfatte lager, distribution samt logistik-services til bogklubber, forhandlere og netboghandlere.

2016: Aktierne i Nordisk Bog Center sælges til Fonden DBK, og Biblioteksmedier centrerer sine aktiviteter inden for leverancer af bøger og av-materialer til biblioteker og skoler.

2017: Al produktion flyttes til Odense og administrationen flytter til Hørkær 28, 3., 2730 Herlev.

2018: Biblioteksmedier skifter navn til BibMedia og pr. 1. oktober 2018 lanceres den første Bib[Box] i Ringsted Kommune - en 20 fods container indrettet som et mobilt bibliotek.

2021: BibMedia bliver sammenlagt med Audio Visionary Music (i daglig tale iMusic). Al produktion forenes i Odense.

2021-2023: BibMedia vinder SKI-kontrakterne på danske bøger, AV-materiale og tidsskrifter mv. og moderniserer maskinparken i Odense.

2023: BibMedia styrker sine aktiviteter på indlæsning af lydbøger ved overtagelse af Selvlyds aktiviteter og 7 lydstudier på Frederiksberg. BibMedia bliver ved overtagelsen en af landets største service providere inden for lydbøger.