Ny lydbog

Er du klar til at blive mester i dit eget liv?

Kender du fornemmelsen af at leve et liv i kontant underskud? Har du fysiske gener, som gang på gang dukker op, uden du forstår hvorfor? Eller oplever du hele tiden at tiltrække mennesker eller situationer, som ikke er gode for dig? Så kan Gaven i maven™-metoden hjælpe dig med at skabe balance i hverdagen – og hjælpe dig med at blive mester i dit eget liv. Den første bog om sygeplejerske Gina Asbjergs arbejde, Gaven i maven udkom i 2015 og er solgt i mere end 3200 eksemplarer. Nu kommer bogen i en helt ny version, hvor hun ikke bare fortæller om sin metode, men hvor hun i detaljer deler ud af metoden, så vi alle selv kan bruge den til at skabe balance i vores liv.

Metoden, der bl.a. tager afsæt i kinesiologi og tankefeltterapi, er skabt ud af tanken om, at din mave gemmer på hændelser og følelser af negativ karakter, som stammer tilbage fra din fødsel, til du er 12-13 år. Hændelser, du ikke har kunnet bearbejde i situationen, fordi du måske var for ung til at sætte ord på dem, eller fordi de var for voldsomme til, at du kunne tackle dem. De ubalancer, sådanne hændelser har skabt i dit liv, kan du rette op med Gaven i Maven™-metoden og derved øge din livskvalitet markant.

Med den nye bog bliver man ført hele vejen rundt om metoden, så man for alvor selv kan komme i gang bruge den. Gina Asbjerg har langt over et halvt års ventetid for behandling, så det har været vigtigt for hende, at den næste bog skulle være langt mere Gør-det selv!

Se DR2-programmet – Tarmlørdag Helt ind i maven, som blev sendt første gang i april '17. 

PS: Gina kommer på ca. 19 minutter inde.